zondag 18 oktober 2009

Back home :-(


Sinds vrijdag zijn we terug thuis, en het is wennen... Er stond een heel welkomscomité ons op te wachten in Zaventem met spandoek en toeters. Leuk thuiskomen zo!

Van onze laatste week in Kaapstad hebben we enorm genoten! Nick&Nicola hebben voor een warm welkom gezorgd, we voelde ons er meteen thuis. Vele feestjes gehad, maandag hebben oa. we Nick zijn 30ste verjaardag gevierd. Onze laatste nacht in onze daktent is er zoveel wind dat we maar besluiten om op het terras te gaan liggen onder de sterrenhemel, zalig zo buiten slapen. Het is raar na maanden om terug in zulke grote stad te zijn waar alles maar dan ook alles te verkrijgen is. Hebben ons dan ook goed laten gaan in de gigantische shoppingcentra. Woensdag hebben we Daffy in de container gezet voor verscheping naar Antwerpen, een emotioneel afscheid. Binnen een 3 tal weken zal ook Daffy terug in België zijn.

Spijtig genoeg zit het er nu definitief op, maandag gaan we terug werken. Ons avontuur zal nog lang blijven nazinderen en we zullen er nog veel aan terug denken.

Don’t dream your life, live your dream is meer dan ooit ons motto …

Onze blog is de laatste maanden heel erg druk bezocht, waarvoor dank. In totaal zijn er meer dan 12000 unieke bezoekers naar onze blog gesurft, waarvan er 3712 meer dan 4 keer per week. Het was steeds leuk iedere reactie of mail te lezen onderweg.