vrijdag 9 oktober 2009

YYIIHHAA


YES YES YES, WE DID IT!! Moeilijk om het gevoel te omschrijven dat we hadden als we onze laatste kilometers rijden naar de Kaap. 7 maanden zijn we onderweg geweest om om ons doel te bereiken, van Kaap Serat naar Kaap De Goede Hoop. Onderweg ontelbare schitterende ervaringen en herinneringen. We worden er beide behoorlijk stil van en genieten met champagne van dit unieke moment dat ons nog lang zal bijblijven.

Na het feesten voor de verjaardag van Katrijn gaan we door naar de Namib dessert. Het landschap is weeral wijds en groots. Solitaire is een bekende plaats hier, het is niet meer dan een klein gehucht met een winkel, camping, hotel en tankstation midden in de woestijn. Iedereen stopt hier en er heerst een gezellige drukte. Na het lezen van het boek Solitaire (van Ton Van Der Leen) waren we heel benieuwd het te zien. Voor degene die het boek ook gelezen hebben, Mooze staat nog steeds achter de toonbank. Sossuvlei is de meest populaire bezienswaardigheid van Namibië, de rode zandduinen zijn de hoogste ter wereld. Ze zijn indrukwekkend mooi en het levert vele foto’s op. Wim en Lies breken hier trouwens het record fototrekken in Nabimië.

Van andere reizigers hebben we de tip gekregen om naar een farm te gaan waar je kan wandelen met de cheetas en luipaarden. Het zijn natuurlijk “tamme” beesten maar dat is de enigste mogelijkheid dat je er dichtbij kan komen. Er zijn er 2 die zich laten aaien en ééntje begint zelfs onze armen af te likken (hebben een ongelooflijk ruwe tong). Bij de andere van de groep wilt ze het niet doen, wij zeggen dan maar dat het aan de zonnecrème ligt …

Onze laatste dagen samen met Wim & Lies spenderen we in luxe. Aan de fish River Canyon is er een luxeoord met warmwaterbronnen. Het is net terug open en alles is nog nieuw. We genieten van lekkere etentjes, massages, warmwaterbaden, champagne, … een zalige afsluiten van 3 leuke weken samen reizen door een schitterend land.

Met een dubbel gevoel vertrekken we richting Kaapstad …

7 opmerkingen:

Anoniem zei

YESYESYES!!!!! Knap gedaan!!! Wees toch nog altijd maar beetje voorzichtig he, die laatste kilometers!!! Tot snel XXX
Sofie

Hans zei

WAAAAAW!!

Van harte proficiat met het bereiken van het grote reisdoel!! Het moet een enorme kick geven om op de kaap te staan. Hopelijk waai je er niet af en/of word je niet bestolen door de babboons.

We hopen binnenkort eens te kunnen luisteren naar de minder publiceerbare episodes uit het reisverhaal...

't Allerbeste nog en alvast een vlotte en veilige terugkeer toegewenst.

Hans, Anita, Marjolein, Maarten, Annelies

Marina zei

Knap gedaan, ik wist wel dat jullie het zouden halen. Nu nog veilig in Belgie aankomen. Tot binnenkort

Anoniem zei

Knap gedaan team Daffy5!

Kan mij inbeelden dat het een emotioneel moment was na zo'n lange rit. Nu, persoonlijk had ik de vlieger wel gepakt...

In ieder geval, tot binnekort!

S&L

Evelien Jansen zei

Waaauw!! Ongelooflijke prestatie! Geniet van het moment .. Je zal er nog dikwijls naar terug grijpen!

Anoniem zei

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat videos[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or little-understood avenues to generate an income online.

Anoniem zei

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel