woensdag 30 september 2009

HAPPY BIRTHDAY!!!


30 worden is niet niets en zeker niet als je 30 wordt in Namibië! Dagen vooraf was er weer volledige geheimhouding rond de activiteiten die gaan plaats vinden. Op mijn verjaardagsdag moet ik al om 6.15u uit men bed!!!! na een vlug ontbijt en al een eerste verjaardagstelefoontje stond de Roger klaar om te vertrekken, op weg naar een geheime locatie. Onderweg kom ik te weten dat we met een catamaran gaan varen. Jippie! Het weer zit niet echt mee, er is wind en vrij koud maar dat staat niet in de weg van ons plezier. Jeroen heeft 3 toeristils genomen en kan ertegen ;-) Onderweg zien we veel spelende zeehonden en dolfijnen. Aan schuimwijn en eten komen we zeker niet te kort! Ik eet vele oesters … op de achtergrond hoorde ik iemand vragen mogen we nog een tweede nemen, ik had er al 5 binnen… op de terugweg is er een lekker birthday-cake en heel de boot zingt verjaardagsliederen voor mij. Terug op de campsite staat de tafel ineens vol met cadeautjes, leuk! Na de middag zijn Jeroen en ik gaan shoppen, heel Swakopmund afgestapt en oa. een prachtige zonnebril gekocht. ’s Avonds gaan we eten in een Italiaan en toevallig komen daar ook Bart en Griet binnen. Het is een heel leuke avond, Ziggy, onze serveuse, trommelt heel het keukenpersoneel op om een verjaardagsconcert te geven Geweldig!!! De volgende dag is de feestvreugde nog niet voorbij, we gaan nog quaden in de duinen. Wauw! In het begin rustig aan maar al vlug vliegen we over de duinen, naar het einde toe konden we al goed de rollercoaster doen! ’s Avonds dineren we in het beste seafoodrestaurant van Namibië, hmmmmmmmm nog oesters!!!! En na 6 maanden nog eens scampi’s dat smaakte, dat alles met een prachtig zicht op zee. Het was een successvolle verjaardags tweedaagse. Iedereen bedankt voor de leuke verjaardagswensen per sms en mail! meer foto's staan op Flickr.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Katrijn,
een hele gelukkige verjaardag !
Mooie foto's van Namibië.
Nog veel plezier tijdens jullie reis.

mama en papa zei

Katrijn, nogal een verjaardag beleefd zeg, om jaloers op te worden. Laten we toch ook nog even vermelden dat die toffe organisator toevallig onze zoon is hé... We beleefden met jullie foto's ook weeral een stukje Namibië. Daar lijkt het ons echt super-mooi. Blijf genieten en grtjs aan Wim en Lies

Hilde zei

Zo willen we toch allemaal 30 worden ... of 40 .... ook 50 ... en zelfs 60 ..... GREAT !
Hilde

Anoniem zei

Gelukkige verjaardag!
En geef nu toe, nog nooit zo'n verse, lekkere en vooral goedkope oesters gegeten als in Namibië!!

Wim

Anoniem zei

Je hebt er precies een speciale 2 dagen van gemaakt: Eten, drinken, uitstapjes, rondrijden, activiteiten... Nu heb ik wel de indruk dat dit min of meer is wat jullie al 6 maand aan een stuk hebben gedaan. Natuurlijk passeert tram 30 maar 1 keer dus toch goed te zien dat je hebt genoten!

Hopelijk vlot alles nog nu jullie de laatste kilometertjes uitbollen.

Groeten ginds.

S&L

Evelien Jansen zei

Dikke proficiat met je droomverjaardag Katrijn! Eentje om in te kaderen me dunkt!

Hans zei

Hey Katrijn,

Zondagavond nog even jullie blog gecheckt en ik was even hard verrast als jij geweest moet zijn op je verjaardag. Van harte proficiat vanuit herfstland!

Wij hebben een paar jaar geleden voor het eerst oesters gegeten in Walvisbaai terwijl een prof allergologie ons ter plekke de allergie-risico's uitlegde van het vreten van rauwe crustacenen. Gelukkig hield hij er na een paar glazen champagne mee op en konden we volop genieten van de pelikanen, zeehonden en dolfijnen.

Geniet nog van de resterende dagen congé!

Hans, Anita, Marjolein, Maarten, Annelies

Anoniem zei

Proficiat aan jullie beiden, in 1e plaats voor de verjaardagen maar vnl voor hetgeen jullie bereikt hebben! Ik krijg net jullie sms dat het jullie GELUKT is, kon ook niet anders, jullie slagen in alles tesamen!!! Geniet nog van die laatste momenten en emoties en weet dat hier een heleboel mensen aftellen en uitkijken naar jullie terugkomst om al de verhalen nogmaals live te krijgen!!!Hele dikke kussen en tot volgende week, XXX Sofie (en co!)